divendres, 15 de setembre del 2017

Fanjac Barcelona. Taller Robòtica (7/10/2017)



La robòtica es aquella branca de la tecnología que s'ocupa del diseny, construcció, disposició estructural, manufactura, operació i creació aplicacions software. Per a fer-ho combina disciplines diverses com son l'electrònica (disseny de plaques i control), la mecànica, l'informàtica, inteligencia artificial i moltes d'altres.
Aquest curs t'ensenyarà a donar els primers passos en la robòtica essent un primer acostament a un sector creixent en la educació i la industria a través d'activitats visuals i predominant un entorn pràctic de a classes.



A qui va dirigit el curs de robòtica?
El curs està pensat per a tots aquells infants i joves amb ganes de conèixer i en iniciar-se en la robótica. No es requereixen coneixements prèvis. Però el nivell serà adaptatiu al global del grup i es podran treballar a diferents velocitats pel que es poden compatibilitzar diferents nivells.

Què s'ensenya en el curs de robòtica?

Usant la plataforma Lego Mindstorm es realitzaran un seguit d'activitats individuals en format de reptes que els alumnes hauran de solventar amb els seus pròpis recursos, treballant en equip i amb el suport del monitor. 
-Control de motors
-Identificació de l'entorn a través de l'ús de sensors
-Estructures bàsiques de programació
-Estructures bàsiques de mecànica i construcció




https://www.google.es



DATA I HORARI: 17h-19h
Octubre: 7 i 28
Novembre: 4 i 18
Desembre: 2 i 16
  
Edad: De 7 a 12 anys.
     
PREU TOTAL de les 6 sessions:
Soci:  50 euros.
Germà: 40 euros.
NO Soci: 70 euros.

LLOC
Ateneu l'Harmonia
c/ Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Antiga fàbrica Fabra i Coats